10 Aralık 2017 Pazar

Aşı hakkında bilinmeyenler

Aşağıda linkini de vereceğimiz sayfada, Amerika'da bütünsel bir tıp doktorunun semineri var. Ben kısaca özetlemeye karar verdim, 2 saatlik uzun bir seminer. Aşıların tarihçesini ve zararlarını konu alıyor, ayrıca aşı sonrası kendisine otoimmün şikayetlerle gelen hastalarının iyileşme öyküleri de var:

Dr. R.E. Tent
Otoimmun hastalıkların patlaması:

1955 yılında Polio (çocuk felci) aşısı ilk olarak maymunlarda deneniyor, güvenlik testlerinden sorumlu bakteriyolog Bernice Eddy, bazı aşıların içindeki virüslerin ölmediğini ve canlı olduğunu görüyor, deney yaptıkları maymunlar felç geçiriyor ve aşının piyasaya sürülmesini ertelemeye çalışıyor. Başka bir doktor çocuk felci aşısının güvenilirliğinden şüphe duymuyor ve bunu ispatlamak için kendi torunlarında denemeye karar veriyor; erkek torunu aşıdan 2 gün sonra vefat ederken, kız torunu felçli kalıyor. Gene aynı sene içinde kitlesel aşılamaya devam ediliyor ve aşı (Salk ve Sabin polio aşıları) sonrasında pek çok çocuk ölüyor, kimisi felç geçiriyor, ve bu tarihteki en büyük sağlık skandallarından biri olarak görülüyor. Birçok istifa geliyor bu olayın ardından.

Fakat 1956'da Bernice Eddy, başka bir bakteriyolog Sarah Stewart ile tanışıyor. 1957'de ''polyoma'' adını verdikleri ve memelilerde kansere sebep olan bir virüsü keşfediyorlar. 1959'da aşıların üretildiği maymun böbrek hücrelerinde de buna benzer bir virüsün olduğunu buluyorlar. Polio virüsü üretiminde, kansere sebep olan virüslerinde aşılara karıştığını düşünüyorlar. Bernice Eddy ''Bütün bir jenerasyonu kansere sebep olan maymun virüsleriyle aşıladılar'' diyerek gelecekteki kanser salgınını öngörüyor.

Aşı ile beraber yalnızca tek bir virüs enjekte edilmiyor bizlere. Bunun en önemli  örneği aşılara kontamine olmuş SV40 virüsü. 1997 yılında National Canser Institute dergisinde yayınlanan bir yazı: ''1950'li yıllarda SV40 virüsü gibi onlarca virüsle kontamine olmuş Salk ve Sabin polio aşıları Amerika ve Avrupa'da çocuklara uygulandı.'' Ve bu virüs pek çok beyin ve kemik kanseri vakasında tümörlerde bulundu. Bugünse SV40 virüsü, yumuşak doku kanserlerindeki (akciğer, göğüs, lenfoma, prostat, beyin ve cilt kanserleri) artışın sebebi olarak gösteriliyor.

Aşağıdaki tablolarda hangi aşının hangi hücrelerden kalıntılar içerebileceği gösteriliyor, son resimde Türkçe'sini bulabilirsiniz. Aşı markalarını da görmek isteyenler için orjinalini ekledim. Dr. Tent aşılardaki insan ve hayvan DNA'larını ve hücre kalıntılarını, bugün hızla çoğalan ve vücudun bağışıklık hücrelerinin, kendi hücrelerine saldırarak oluşturduğu otoimmün rahatsızlıkların sebebi olarak görüyor. Çünkü aşılarla sadece hedeflenen hastalığa ait virüsler değil, başka virüsler ve doku kalıntıları da kana karışıyor. Gazetede 10.12.2011 tarihinde yayınlanmış bir haber: ''Amerikan hükümeti Hep B aşılarının Lupus hastalığına yol açtığını kabul etti.'' Hep B, Amerika'da doğumdan hemen sonra bebeklere yapılan bir aşı, MS ile ilişkili olduğu da tartışılıyor. Aşılarla bedenimize kanser, bulaşıcı virüsler ve kısırlığa sebep olan kimyasallar yüklüyoruz.







Peki bu kadar zararlıysa neden aşılanıyoruz? Çünkü hastalıkların riskleri hakkında insanları korkutuyorlar ve aşıların olası riskleri hakkındaki bilgilerden halkı mahrum ediyorlar.

Bu kısım aşılardan bağımsız bir bölümdür :)
Dr. Rent'in bağışıklık sistemini güçlendirmek için önerilerini eklemek istedim; bitkisel takviyeler önermiş, susam yağı, sarımsak ve hammaddesi ''curcumin'' olan bir ilaçtan bahsetmiş. ''Curcumin'' (Türkçesi var mı bilmiyorum bu bileşiğin) zerdaçalda bulunan bir bileşik ve Prof. Mutlu Demiray kansere karşı kullanarak ve bir hastanın akciğer kanserini iyileştirerek tıp literatürüne geçti; belki medyada görmüşsünüzdür. Ben röportajını dinlediğimde yemeklere özellikle zerdeçal eklemek gerektiğinden bahsediyordu. Bunlar da bonus olsun yazıyı sonuna kadar okuyan arkadaşlara.
Görsellerin alındığı site (Seminerin ingilizce özeti de mevcut): http://gnowfglins.com/2013/02/08/4-things-you-didnt-know-about-vaccines/
Seminerin tamamı: https://www.youtube.com/watch?v=-aHRMjVHggI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder